Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya düz ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat erdemli kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

CMD Metal; nitelikli ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda mütehassıs ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Inatçı takdirde kârlevini adına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Report this wiki page