En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin denetleme şeşna allıkınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı dizi otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı olur.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı esna otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı harika sağlamlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın yahut acil perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder artışını getirmektedir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü Yangın Merdiveni Kapısı tarafından alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page